14° Parçalı bulutlu
Genel - 19 Şubat 2024 15:14 A A
Reklam Alanı

Başkan Tosun Çarşı Esnafını ve Vatandaşları Ziyaret Etti
Cumhur İttifakı Kula Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tosun seçim çalışmalarına tam hızıyla devam ediyor. Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra bugün Pazar esnafını ve çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Hüseyin Tosun esnafı dinledi ve hayırlı işler dileyerek desteklerini istedi.
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hüseyin Tosun talep ve önerileri dinleyerek vatandaşların isteklerinin yerine getirilmesi konusunda talimatlar verdi.
Esnafın ilgisi ve güzel görüşleri ile karşılaşan Başkan Tosun Pazar esnafı ile her zaman beraber olduklarını, sorunlarını hemen çözmeye çalıştıklarını belirtti.
Başkan Tosun “Vatandaşlarımızdan ve esnafımızdan aldığımız olumlu görüşler bizim için çok önemli inşallah ilerleyen günlerde de çalışmalarımıza hız vererek Kula’mızı daha yaşanabilir bir ilçe yapacağız” dedi.
Başkan Hüseyin Tosun’nun esnaf ziyareti park kahvesinden başlarken demirciler caddesi, bakırcılar arastası, Yunus emre Caddesi, Kula Pazar esnafı ziyaret ederek devam etti.
Ziyarete Ak Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Meclis Üyeleri, MHP ve Ak Parti gençlik kolları, kadın kolları ve partililer katıldı.

Genel - 15:14 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil