13° Parçalı bulutlu
Gündem - 25 Şubat 2024 18:29 A A
Reklam Alanı

“Kasapoğlu, Kula’yı Ziyaret Etti ve Seçmen İletişim Merkezi Açtı”

“66. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, memleketi Kula’yı Berat Kandili vesilesiyle ziyaret etti. Hemşerilerinin kandilini kutlayan Kasapoğlu, aynı zamanda Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Kula merkez Süleyman Şah Camii’nde yatsı namazını kılan Bakan Kasapoğlu, cami çıkışında Kula Belediyesi, Kula Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların kandil ikramlarını paylaşarak Kulalıların kandilini kutladı. Esnaf ziyareti de gerçekleştiren Kasapoğlu, vatandaşlarla çay içip sohbet etti.
“Başkan Tosun’a Tam Destek”
31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Kula Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Tosun’a tam destek isteyen Bakan Kasapoğlu, Şehitler Caddesi üzerinde Cumhur İttifakı Kula Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışına katıldı. Ak Parti ve MHP teşkilatlarına büyük sorumluluk düştüğünü hatırlatan Kasapoğlu, Kula’dan ülke rekoru olacak şekilde bir oy beklediğini dile getirdi. Kasapoğlu, partililerle bir süre sohbet etmesinin ardından memleketi Kula’dan ayrıldı.
Kasapoğlu’na ziyaretlerinde Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok ve beraberindekiler eşlik etti.

Gündem - 18:29 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil