18° Parçalı az bulutlu
Gündem - 28 Şubat 2024 11:28 A A
Reklam Alanı

Başkan Tosun, Sıkılmadık El Bırakmıyor
Mahalle ziyaretleri kapsamında ilçedeki kırsal mahalleleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya gelen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, sıkılmadık el bırakmıyor.
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilçenin farklı noktalarına ziyaretler gerçekleştirerek mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Ayazören, Bebekli, Balıbey, Sandal, Gökçeören, Çiftçiibrahim, Gölbaşı, Börtlüce, Topuzdamları, Çarıkmahmutlu, Hacıtufan, Güvercinlik, Hayallı, Esenyazı, Sarnıç, Çarıkballı, Hamidiye, Ayvatlar ve Saraçlar Mahallelerini ziyaret eden Başkan Tosun, mahalle sakinlerine Kula Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlatıyor. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşıladığı ziyaretlere, Ak Parti İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Kula Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe teşkilat üyeleri katılıyor. Gittiği her mahallede vatandaşlara seslenen Başkan Tosun Kula’nın 60 mahallesine en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek vatandaşlardan istek ve önerilerinilerini dinliyor.
Başkan Tosun “60 Mahallemizle Kula’ya Değer Veriyoruz”
İlçe merkezinden uzak olan kırsal mahallelerde muhtarlarla ve vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “10 yıldan bu yana amacımız ilçemizde birlik, beraberlik ve huzur içinde yaşayabilmek için imkanlar yaratmak oldu. Yaptığımız hizmetler ile halkımızın gönüllerine girebilmek için çok emek verdik çok çaba sarf ettik. Amacımıza da yaptığımız eserlerle, ortaya koyduğumuz projelerin başarılarıyla ulaştık. Gittiğimiz her mahallede vatandaşlarımızın bize gösterdiği ilgi ve yakınlık ilçemiz için doğru hizmetleri yaptığımızın göstergesi. Yaptığımız hizmetlerde hemşehrilerimizin fikirlerini almak ve görüş alışverişinde bulunmak için yaptığımız bu ziyaretler ise son derece önemlidir. Biz vatandaşlarımıza değer veriyoruz. Çünkü gücümüzü sizlerden alıyoruz. ” dedi.

Gündem - 11:28 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil