17° Parçalı az bulutlu
Genel - 4 Mart 2024 13:20 A A
Reklam Alanı

Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özdağ Kula’da Seçim Çalışmalarına Başladı
Türkiye Büyük Millet Meclisi Saadet-Gelecek Partilerinin Grup Başkan Vekili, Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ seçim çalışmaları için geldiği Kula’da ilk olarak gazetemizi ziyaret etti.
Ege Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın ile bir süre sohbet eden Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ Manisa merkez ve ilçelerindeki seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özdağ “Manisa’ya 45 Büyük Proje hazırladık bu projelerimizi hayata geçirdiğimiz de Manisa hak ettiği yerde olacak bunun için tüm Manisa halkından oy istiyoruz bugün de Kula’da esnaflarımızı ziyaret edeceğiz ve oylarını isteyeceğiz” dedi.
Ege Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın ise ziyaretleri için Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ’a ziyaretleri için teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.
Samimi bir ortamda yapılan sohbetten sonra Gazetemizden ayrılan Özdağ Kula’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Ziyarete Türkiye Büyük Millet Meclisi Saadet-Gelecek Partilerinin Grup Başkan Vekili, Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Abdullah Yılmaz, Saadet Partisi Kula İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Yağcı, Saadet Partisi Kula Belediye Başkanı Adayı Mustafa Akcin, Meclis Üyesi Adayları Okan Camcı, Muhammed Karabulut, Gökhan Eller katıldı.

Genel - 13:20 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil