18° Parçalı az bulutlu
Genel - 14 Mart 2024 16:14 A A
Reklam Alanı

Körez Muhtarı, Belediyeyi Eş Başkanla mı Yönetecek?

CHP’nin Kula Belediye Başkanı adayı olan Körez Muhtarı Hikmet Dönmez, kendisinin siyasi parti tutmadığı ve partilere ve kendi genel başkanına hakaretler eden bir tavır sergiliyor. Kendisini “parti neymiş, ben kimseyi tanımam” diyerek ifade eden bu siyasi aday, ilçe belediyesinin yetkilerini aşan köy yerleşik alanı sorununu çözeceğini iddia ederek, oldukça boş bir vaatle kırsalda yaşayan seçmenin aklıyla alay ediyor.

Kendisini parti bağlarından uzak gösteren bir kişinin, nasıl bir yönetim anlayışıyla hareket edeceği ise vatandaşın akıllarında soru işaretleri oluşturuyor. Eğer genel başkanını ve yanındaki partilileri tanımıyorsa, Kula’nın yönetiminde nasıl bir ekip çalışması ve işbirliği sağlayabileceği ise yine büyük bir merak konusu olarak kalmaktadır.

Bu durum karşısında merak edilen bir soruyla karşı karşıyayız: Kula’yı eş başkanla mı yöneteceksin, yoksa seçim bitmeden genel başkanını tanımadığını iddia ettiğin gibi, şu an yanında yol yürüyen partilileri de tanımadığını mı söyleyeceksin?

Genel - 16:14 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil